Postare prezentată

Etica capitalistă și spiritul ortodoxiei

"Biserica fiind sobornicească în toate părțile sale, fiecare dintre mădularele sale - nu numai clerul, ci și fiecare laic - este chemat...

duminică, 14 iulie 2013

12 luni de libertate. Scenariul de pe Branza Mare.

Motto:
Un gand subit, nerostit, ma-ncremeneste-n loc.

Nicu Covaci, In umbra marelui urs


Ceea ce urmeaza este inventie pura. Sau, daca vreti, pamflet.


Parintele Iustin Parvu, spun martorii, a profetit la moartea sa ca mai avem 12 luni de libertate:
http://www.realitatea.net/profetia-inspaimantatoare-facuta-de-parintele-iustin-parvu-inainte-de-moarte_1220233.html

Desigur, majoritatea se va gandi la "chip"-uri de pe cardurile de identitate si pasapoartele biometrice. Eu nu. Eu am sa alatur doua stiri aparent fara legatura.

Mai intai ca un fost PSD-ist, procuror (interesant!), dezvaluie cum Liviu Dragnea fura la referendumul pentru lovitura de stat a demiterii presedintelui, cu acordul lui Victor Ponta:
http://www.gandul.info/politica/un-senator-exclus-din-psd-face-un-denunt-in-dosarul-referendumului-dragnea-ne-a-cerut-falsificarea-prezentei-cred-ca-ponta-stia-11120540

Apoi, stim de ceva vreme ca seful de campanie pentru alegerile prezidentiale al lui Crin Antonescu este Niels Schnecker:
http://www.pnl.ro/stiri/crin-antonescu-niels-schnecker-va-fi-directorul-meu-de-campanie-electorala-pentru-alegerile-preziden-iale-din-2014

Dar cine este Niels Schnecker? Aici, cine este el: http://niels.schnecker.ro/wp-content/uploads/2013/04/Prezentare-NIELS-SCHNECKER_RO.pdf

Si acum, toate la un loc, adica pamfletul (adica o sa radeti, sper), inventia mea pura: 2014, anul de gratie. Se apropie alegerile prezidentiale. In Romania, tara procurorilor, (http://videonews.antena3.ro/video/romania/panorama-romania-tara-procurorilor.html) Prim-ministrul Victor Ponta va fi arestat pentru ca a masluit datele de la referendum impreuna cu secretarul general al guvernului Liviu Dragnea. Pentru ca lumea sa nu fie socata, se vor aresta pana atunci ceva ministri "penali" din guvernul Ponta (cum ar fi Relu Fenechiu: http://www.realitatea.net/relu-fenechiu-condamnat-la-5-ani-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-transformatorul_1224105.html). Posibil ca si Gigi Becali sa faca parte din pregatirea psihologica - era deputat cand a fost arestat - la fel si Victor Babiuc, desi fost ministru.

Apoi se va dovedi ca Niels Schnecker este agent al unor servicii straine, chiar daca prietene (tocmai de aceea, pentru ca sunt prietene, Niels Scheneker va fi deconspirat, pe bune sau nu, asta conteaza mai putin in economia faptelor). In acest caz, Crin Antonescu va fi arestat pentru inalta tradare: a scapat el niste documente secrete catre Niels. Pana atunci, sau cam tot atunci, postul de televiziune Antena 3 va fi inchis de procurori, conform legii: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15167301-inseamna-inceperea-urmaririi-penale-impotriva-antena-group-intact-publishing-cum-dispune-dna-afacerea-media-familiei-voiculescu-mai-putin-antena-3.htm
Unde mai pui ca Niels Schnecker vine tot de la Antene!

Cu Prim-ministrul arestat, presedintele Senatului arestat, ce alegeri mai vreti? Basescu stie cel mai bine ce e aceea o lovitura de stat. Doar ca acum nu se va mai numi asa, ci instituirea statului de drept, domnia legii.
Ce nu a inteles Victor Ponta, cel care crede ca stie sa joace in politica si ce nu a priceput Crin Antonescu cel care crede ca dusmanii trebuie tratati principial si ce nu vor sa invete romanii care prefera o bere rece la umbra in locul implicarii in propria soarta: ocaziile se razbuna. Da' rau de tot. De acum in 12 luni, dupa cum a zis parintele Iustin Parvu.


P.S. (la cateva minute dupa postarea initiala):
These are my acknowledgements to American intelligence agencies which are my constant and most trustful audience and that means that they are intelligence indeed.

Un comentariu:

V spunea...

Nu mai justifica prostia de a vota cu uslamu' cu aberatii. Ai gresit, ai facut una din prostiile tale, alaturi de votul dat lui Base, suporta consecintele cu demnitate si barbatie. Sau cu coaie, daca nu cumva ai oo. Ai dat liber unor pungasi la fel ca pedelistii si te dai de ceasu' mortii cu aberatii procuroristice. Parintele s-a referit la altceva cand a spus 12 luni, dar nu to(n)ti pricep, ca daca ar pricepe toti n-ar mai fi tonti si nici n-ar mai crede ca votul si democratia sunt bune.